Šta doneti na žurku brodom

fpfcorp 11/04/2023 1651

Pre velikog dana na vodi, važno je da vaša lista za žurku na brodu bude spremna. Postoji nekoliko stvari koje bi trebalo da ponesete sa s stobom na udobno krstarenje po vodi, bilo da idete na opuštanje ili na krstarenje. Kada čamac povuče iz pristaništa, pritiskanje napred je jedina opcija pa se pripremite i uverite se da ste spremni za zapanjujući dan. Međutim, treba očekivati da ste završili većinu svoje liste zadataka i da se spremate za veliki dan. Ovde smo da vam pomognemo da ništa ne zaboravite! Da bismo bili sigurni da ništa ne zaboravljate, sastavili smo ultimativnu kontrolnu listu za žurke na brodu.


Lista za proveru zabave na brodu


Odevna kombinacija za plivanje


Glavna stvar na tvojoj listi je da ugradiš odeću za plivanje. U zavisnosti od teme žurke, spakujte omiljeni kupaći kostim ili ga nosite ispod odeće. Na vaš izbor odeće za plivanje može uticati i doba dana da upotpunite atmosferu.


Dodatne odevne kombinacije

Šta doneti na žurku brodom  

Imati dodatni komplet odeće u koju ćete se presvlačiti posle plivanja je dobra ideja. Prelazak sa neobaveznog na koktel će biti od pomoći jer se raspoloženje na zabavi takođe može pomeriti posle zalaska sunca. Da biste bili sigurni da ste spremni za bilo kakve okolnosti, trebalo bi da nosite veliku torbicu ili ranac sa s nama. Ako odeća koju ste planirali da nosite celu noć bude vlažna ili prljava, ovo će vas spasiti.


Grickalice


Bez obzira na to da li vaš čamac za žurke obezbeđuje ketering, trebalo bi da ponesete grickalice sa s nama. Nakon nekoliko pića, možda ogladnite pre nego što se hrana posluži ili poželite nešto posebno. Ukoliko ste domaćin zabave, trebalo bi da obavestite goste da li će im biti obezbeđene grickalice ili obroci. Nakon toga, ili ponesite razna jela ili unajmite ugostiteljku. Kada servirate hranu na brodu, takođe bi trebalo da se pobrinete da imate kese za smeće i plan za čišćenje za sobom.


Krema za sunčanje


Provođenje dana na brodu će testirati otpornost vaše kože na sunce. Očas očaso bolje možete da se ispečete ako niste navikli da dan provodite na suncu. Nanesite kremu za sunčanje, nosite šešir i pravite pauze od sunca kako biste se zaštitili od nje. Takođe možete da zaštitite svoje telo i oči odećom tamne boje ili naočarima za sunce.


Spiskovi numera


Možda nećete odmah posegnuti za muzikom svog смартфон хуавей iPoda kada odlučujete šta da ponesete na brod. Moguće je da će neko drugi doneti muziku, ali šta ako svi drugi misle isto? Možda vam se neće svideti odabrana muzika, što je drugo pitanje. Oba problema se mogu rešiti donošenjem spiska numera. Povezivanjem uređaja sa zvučnicima na brodu možete da delite muziku sa ostalim gostima. Ili, ako želite da zadržite muziku za sebe, ponesite bubne opne ili slušalice.


Hladni napici


Šta doneti na žurku brodom  

Dok ste napolju na suncu na brodu, potrebna vam je voda, ali možete doneti i neka alkoholna pića. Ovo je naročito tačno ako se odlučite za krstarenje alkoholom. Vaš domaćin može da obezbedi malo pića; Međutim, možete neprekidno da donosite svoje kreacije. Pokušajte da uparite koktele na bazi voća i Malibu rum sa temom Floride, koja prikazuje tropski raj. Da biste se igrali barmena, ponesite svoje mešavine ili spakujte hladnjak uz željena unapred pomešana pića.


Imajući na umu šta doneti na žurku brodom


Nakon čitanja ove liste, sada bi trebalo da znate šta da ponesete na žurku brodom. Međutim, šta ako nešto zagubete? Lista može biti korisna. Isto tako, imati pratioca koji će gledati osnove, doneti dodatno ili ponuditi svoje stvari sa vama funkcionisaće zadivljujuće.Latest: Prvi put se bolje znali sa procesorom u pametnom telefonu

Next: Zašto predložiti da investirate u pametni telefon koji se brzo puni