Tietosuojakäytäntö

fpfcorp 20/07/2021 1237

Tämä tietosuojakäytäntö esittelee yrityksen tietosuojaan liittyvät käytännöt ja käytännöt, jotka kattavat sen, kuinka keräämme, käytämme, käsittelemme, tallennamme ja/tai paljastamme tämän yrityksen kautta kerättyjä henkilötietojasi sinusta. verkkosivusto. Lue tietosuojakäytäntömme huolellisesti.

1. Miten yritys kerää henkilötietojasi

Henkilötiedot ovat tietoja, joiden avulla voidaan yksilöidä henkilö tai ottaa häneen yhteyttä.

Kun käytät tämän yrityksen verkkosivustoa, keräämme henkilökohtaisia ​​tietojasi, kuten sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron, käyttäjän rekisteröintiprosessin aikana. Henkilökohtaisen yksityisyyden suojaamiseksi sinun ei tule antaa muita tietoja, ellei yritys ole erikseen pyytänyt.

2. Miten yritys käyttää henkilötietojasi

1. Lähetä sinulle tämän yrityksen verkkosivuston palvelutiedot henkilötietojesi kautta.

2. Käytä salasanan hakutoimintoa henkilötietojesi kautta.

3. Yrityksen uudelleenorganisointia, sulautumista tai myyntiä lukuun ottamatta kaikki keräämämme henkilötiedot voidaan siirtää asiaankuuluville kolmansille osapuolille, yhtiö ei luovuta, myy, vuokraa, jaa tai vaihda henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Ellei olet hankkinut lupaasi etukäteen tai kolmas osapuoli ja yritys tarjoa sinulle palveluita erikseen tai yhdessä, ja palvelun päättymisen jälkeen, he eivät pääse käsiksi kaikkiin sellaisiin tietoihin, jotka heillä on ollut aiemmin.

3. Henkilötietojen turvallisuus

Henkilötietojesi turvallisuuden varmistaminen on meille äärimmäisen tärkeää. Kun rekisteröidyt ja syötät henkilötietoja tämän yrityksen verkkosivustolle, käytämme Secure Socket Layer -tekniikkaa (SSL) näiden tietojen salaamiseen.

Tietojen siirron ja tietojen säilytyksen kahdessa vaiheessa suojaamme meille toimittamasi tiedot laajalti hyväksyttyjen alan standardien (kuten palomuurien, salauksen ja tietosuojalakivaatimusten) mukaisesti.

Mikään Internet-lähetys- tai sähköinen tallennustapa ei kuitenkaan ole 100-prosenttisesti turvallinen. Siksi, vaikka suojaamme henkilötietojasi kaupallisesti hyväksyttävin keinoin, emme voi silti taata tietojen ehdotonta turvallisuutta.

4. Kuinka kauan yritys säilyttää henkilötietojasi

Yritys säilyttää henkilötietojasi yleensä vain niin kauan kuin se on tarpeen keräystarkoituksen toteuttamiseksi ja noudattaa soveltuvien lakien määräämää tietojen säilytysaikaa.

5. Oikeudellinen vastuuvapauslauseke

Kun laki vaatii ja kun yritys uskoo, että sinuun liittyvät tiedot on luovutettava yrityksen laillisten oikeuksien suojaamiseksi ja/tai oikeudellisten menettelyjen, oikeuden määräysten tai oikeudellisten menettelyjen noudattamiseksi, joita sovelletaan yrityksen verkkosivuilla, meillä on oikeus paljastaa henkilötietosi.

Jos yritys katsoo, että tietojen paljastaminen on kohtuudella välttämätöntä yrityksen ehtojen täytäntöönpanon tai toimintamme suojelemiseksi, voimme paljastaa tietoja sinusta.

6. Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Jos päätät muuttaa tietosuojakäytäntöä, julkaisemme nämä muutokset tässä käytännössä, yrityksemme verkkosivustolla ja siellä, missä katsomme aiheelliseksi, jotta voit ymmärtää, kuinka keräämme ja käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi, kenellä on pääsy näihin tietoihin ja missä olosuhteissa, me paljastamme nämä tiedot.

Yritys pidättää oikeuden muuttaa tätä käytäntöä milloin tahansa, joten tarkista se säännöllisesti. Jos teet merkittäviä muutoksia tähän käytäntöön, yritys ilmoittaa sinulle verkkosivustolla.

Seitsemän, tietosuojaongelmia

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tietosuojakäytännöstämme tai tietojenkäsittelystämme, ota yhteyttä yritykseemme.

Latest: Acer Chromebook Spin 713 -arvostelu: Kaikki liittyy näyttöön

Next: Tarvitsetko verkkosivustoa?

Related Articles